Landrop 30
5528NB
HOOGELOON
tel. 0497-681925

Op zondag 23 april speelde Hoogeloon tegen de koploper in de 2e klasse E SV Valkenswaard. Valkenswaard begon sterk en na zeven minuten viel ook al het eerste doelpunt. Na een goede voorzet werd het via een kopbal 0-1. Kort daarna was Valkenswaard weer gevaarlijk. Een schot vanaf de rand van het 16-meter gebied ging via een goed blok maar net naast. In de 25e minuut volgde het tweede doelpunt voor Valkenswaard. Een fraaie uithaal van afstand viel over Twan Peters in het doel. De eerste kans voor Hoogeloon was er vijf minuten voor de rust. Het schot van Yannick Sol ging echter net over het doel.

Na de thee was Valkenswaard als eerste gevaarlijk. Twan Peters wist de bal echter uit de goal te houden. In de 55e minuut was er de volgende domper voor Hoogeloon. Jordy Bruininx werd van het veld gestuurd na zijn tweede gele kaart. De tweede helft was er een zonder al te veel grote kansen voor beide ploegen. Vijf minuten voor tijd scoorde Valkenswaard nog een keer uit een vrije trap, waarmee de eindstand van de wedstrijd 0-3 op het scorebord kwam.