Coördinator

15-10-2021

Vacature wedstrijdcoördinator jeugd

Elk seizoen voetballen de jeugdspelers van V.V. Hoogeloon hun wedstrijden thuis dan wel uit. Elke voetbalzaterdag wordt ons sportpark druk bezocht door onze eigen jeugdteams, die van de tegenpartij en toeschouwers zoals ouders, opa’s, oma’s en andere sportliefhebbers. Om de wedstrijden te kunnen spelen en de toeschouwers te begroeten vraagt dit om inzet van vele vrijwilligers. Om het groot aantal vrijwilligers zoals terreindienst, terreinmedewerker en jeugdscheidsrechters te coördineren zijn we op zoek naar een wedstrijdcoördinator jeugd.

Taken wedstrijdcoördinator jeugd:

• Samen met het jeugdwedstrijdsecretariaat het programma voor de komende weken bespreken;
  • Terreindienst voor de zaterdagochtend en zaterdagmiddag plannen;
  • Terreinmedewerkers, welke de jeugdwedstrijdvelden klaarzetten, plannen;
  • Jeugdscheidsrechters plannen;
  • Zorgdragen voor voldoende vrijwilligers;
  • Coördineren en ondersteunende taak richting de vrijwilligers en jeugdcommissie;
  • Genieten van de jeugdwedstrijden die op het sportpark plaatsvinden;
  • Samen bijdragen aan onze gezonde (vrijwilligers) vereniging V.V. Hoogeloon.

Ben jij de vrijwilliger die voor de jeugd van V.V. Hoogeloon de handjes uit de mouwen steekt? Informeer en/of meld je aan door een appje te sturen naar René Bolte (06 23 64 30 72) of via de link

Alvast bedankt namens de jeugd van V.V. Hoogeloon!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder