Hoogeloon winnaar in Son en Breugel tegen SBC

Datum

22 september 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Door een overwinning op SBC maakt Hoogeloon een prima start in de derde klasse. Beide ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd, alleen waren de gasten drie keer trefzeker en hield de doelman van Hoogeloon met enkele mooie reddingen de nul, waardoor zij de drie punten mee naar huis namen.

Hoogeloon begon aardig en met enkele aanvallen kwam men enkele keren gevaarlijk voor het doel. De beste kans was echter voor de thuisclub, maar werd van dichtbij over geschoten. Halverwege de eerste helft was ook Hoogeloon dicht bij een treffer. Richard v/d Broek schudde de tegenstander af en werd net binnen de zestien onderuit gehaald, maar de arbiter legde de bal er net buiten. Yannick Sol schoot de vrije trap hard op de kruising.

Een klein kwartier na rust werd het 0-1. Na een prima aanval kreeg een verdediger van SBC de bal tegen de hand en ging de bal op de stip. Yannick Sol maakte geen fout en schoot van elf meter raak. In de 73ste minuut stuurde Jordy Bruininx met een prima pass Niels Luyten weg, die de bal nog net voor de doelman binnen werkte, 0-2. Een vrije trap op de rand van de zestien zag er gevaarlijk uit. De bal werd hard en zuiver ingeschoten, maar doelman Peters redde uitstekend, waarna nog enkel prima reddingen volgde en daarmee Hoogeloon op de been hield. In de 90ste minuut was weer een prima pass net over de verdediging van Jordy Bruininx de aanleiding voor de derde treffer. Niek v/d Broek kon alleen op de doelman af, omspeelde deze en schoot vervolgens beheerst raak en was de 0-3 zege een feit.