Hoogeloon verliest in laatste minuut van SV Budel

2 - 1

3e klasse D

6 oktober 2019 14:30

Onbekend

Na twee puike overwinningen eerder kwam Hoogeloon in de regen nog wel op voorsprong in de eerste helft, maar al snel in de tweede helft kwam Budel langszij. Diep in blessuretijd trok Budel aan het langste eind en hield daarmee de drie punten in eigen huis.

Het duel Budel tegen Hoogeloon begon wat aftastend aan beide kanten, maar geleidelijk werd de thuisclub sterker en kwam Hoogeloon bij herhaling onder druk te staan. Na een kwartier ging een kopbal ruim naast en vijf minuten later belandde een voorzet tegen de buitenkant van de paal. Hoogeloon kon er aanvallend nog weinig tegenover stellen. De eerste echt goede aanval leverde meteen een goede kopkans op voor Rik Michielse die de bal maar net over zag gaan. Halverwege de eerste helft was daar dan een aanval uit het boekje. Richard v/d Broek werd op maat bediend en deze gaf een geslepen hakje op Niels Luyten, die de bal fraai doorspeelde op Richard, die op volle snelheid op doelman Driessen af ging, deze omspeelde en perfect binnen schoot. Even later schoot deze zelfde speler nog maar eens net naast. Enkele minuten later leek het verdacht veel op een strafschop na vastpakken, maar de arbiter wuifde het weg. Op slag van rust kwam Hoogeloon goed weg toen na veel gerommel in de zestien de bal tegen de buitenkant van de paal belandde.

De tweede helft was nog geen twee minuten oud of een voorzet van rechts viel bij de tweede paal binnen en stond het weer gelijk. Een paar minuten later voorkwam doelman Peters met een prima redding erger en hield daarmee Hoogeloon op de been. Een prima combinatie met Richard v/d Broek en Sjoerd de Laat leverde niet meer op dan een hoekschop. Het laatste kwartier ging Sjoerd de Laat weer meer naar voren spelen en werd Hoogeloon weer sterker. Uit een voorzet van links kreeg Niels Luyten een levensgrote kans, maar schoot te slap in om de doelman te verschalken. In de laatste minuut van de blessuretijd kreeg Hoogeloon toch nog de deksel op de neus, toen Jordy van Zon alsnog voor 2-1 zorgde. Zondag wacht weer een zware tegenstander en wel thuis tegen RPC uit Eindhoven.