Korze 82
5504MK
VELDHOVEN
tel. 040-2531455

Op een zonnige zondag stond de uitwedstrijd tegen Rood-Wit Veldhoven op het programma. Rood-Wit en Hoogeloon hadden tot nu toe de kansen gelijkgesteld met een 3-3 in oktober van het vorige jaar.

Rob Zanders startte na een lange blessure weer in de basis. Op sportpark De Korze ging in het eerste kwartier de strijd gelijk op. Beide teams kregen enkele kansen. In de 22e minuut leek Rood-Wit de voorsprong te pakken, maar keeper Jesse Lamers voorkwam dit. Vlak daarna volgde een vrije trap voor Hoogeloon, maar deze ging naast. Lang hoefden de toeschouwers niet te wachten op een volgend spannend moment. In de 25e minuut gaf Rood-Wit een voorzet die goed op goal werd gekopt, maar wederom voorkwam keeper Lamers een doelpunt. Aan de andere kant werd een goede voorzet van de net teruggekomen Zanders helaas in het zijnet getikt. Rood-Wit wist na enkele kansen toch door te breken en de 1-0 binnen te tikken. Net voor rust wist Zanders de score gelijk te trekken, 1-1.

Hoogeloon begon de tweede helft met Sven Brouwers, als wissel voor Zanders. Hoogeloon trapte af en begon meteen sterk. De eerste kans ging naast. In de 60e minuut liep Tom Michielse vanuit een corner de bal binnen, wat resulteerde in een 1-2 voorsprong voor Hoogeloon. Meteen daarna volgde een grote kans voor de thuisploeg, maar de bal werd tegen de paal geschoten. Rood-Wit ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de blauw-witten wisten de bal meerdere malen weg te werken. Rood-Wit vond geen openingen meer, waardoor Hoogeloon de drie punten mee naar huis nam.