Landrop 30
5528NB
HOOGELOON
tel. 0497-681925

De gasten uit Oirschot waren naar Hoogeloon gekomen met de bus. Oirschot Vooruit had de laatste vijf wedstrijden gewonnen, dus de verwachting op voorhand was dat het een zware middag zou worden voor Hoogeloon.

De eerste minuten was er vooral balbezit voor Oirschot, maar buiten een paar corners kwamen ze niet tot kansen. In de 13e minuut kwam Hoogeloon voor het eerst voor de goal. Met een steekbal zette Yannick Sol Rob Zanders alleen voor de keeper en hij plaatste de bal rustig in het zijnet, 1-0. Na de goal hield Oirschot het betere van het spel. De eerste gele kaart was voor de linksback van Oirschot.

De tweede helft was nog maar twee minuten onderweg toen Oirschot een lage voorzet gaf en hieruit de gelijkmaker scoorde. Vijf minuten later kreeg Oirschot weer een grote kans en was er een katachtige reactie van Koen Adams nodig om een achterstand te voorkomen. In de 70ste minuut was er eerst een kans voor Oirschot. De aanval van Hoogeloon die daarop volgde zorgde voor een grote kans voor Rob Zanders. Helaas net naast. Een paar minuten later wisselde Hoogeloon voor het eerst. Jordy Bruininx voor Hans van der Heijden. In de 78ste minuut scoorde Oirschot Vooruit de 1-2 na weer een lage voorzet. Hierna probeerde Hoogeloon een doelpunt te forceren. Na hands van Oirschot kreeg Hoogeloon een vrije trap op 25 meter. Deze vrije trap werd over de muur in de kruising geschoten door Yannick Sol. Hierna was het nog maar een paar minuten te spelen. Met een eindstand van 2-2 een belangrijk punt voor Hoogeloon in de strijd om lijfsbehoud in de tweede klasse.