Jeffrey Kleinekorte - V.V. Hoogeloon

Jeffrey Kleinekorte

Jeffrey Kleinekorte

Profiel van …Jeffrey.png

Naam: Jeffrey Kleinekorte

Woonplaats: Hoogeloon

Geboortedatum: 18-01-1999

Beroep/school: Lader bij Habufa meubelen

Relatie (verliefd): nee

 

Vertel eens iets over je beroep of studie/school:

Op me werk zorg ik ervoor dat de juiste meubels goed geladen worden. Dit doe je met 2e. Je staat heel de dag samen op een logo. Met de logo ga je de juiste meubels ophalen en deze zet je dan in de vrachtwagen die naar de klanten gaat.

Heb je een bijnaam:

Ja, mijn bijnaam is Sjefke. Me vrienden en familie noemen me altijd zo. Hoe ze daar op kwamen geen idee, maar ik word zelden met me voornaam aangesproken door hun.

Wat zijn je hobby’s naast voetbal?

Mijn hobby’s naast voetballen zijn: naar Willem II toe, daar ben ik fanatiek supporter. Ik ga elke thuis wedstrijd en uit pak ik ook wel wat wedstrijden mee. Vissen doe ik ook graag op de karper. Heerlijk een middagje aan de waterkant of met vrienden een nachtje aan de waterkant vind ik altijd gezellig.

En een potje FIFA doe ik ook graag in me vrije tijd!

Favoriete stamkroeg?

Mijn favoriete stamkroeg is Café de Boekanier in Tilburg, daar kom ik sinds me 18de en heb het daar altijd goed naar me zin. Wanneer ik gewoon thuis in Hoogeloon ben drink ik graag een biertje bij Café D’n Bakker.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij V.V. Hoogeloon te gaan voetballen?

Voetbal is altijd mijn favoriete sport geweest. Toen we hier heen verhuisde wilde ik graag ook weer gaan voetballen en toen kwam ik al snel uit bij V.V. Hoogeloon.

Hoe bevallen de eerste weken bij v.v. Hoogeloon?

Mijn eerste weken bevallen me goed bij de club. Helaas kwa voetbal nog niet veel kunnen betekenen door een breuk in me middenvoetsbeentje, maar daarnaast bevalt het me echt goed. Kwam als vreemde binnen en ben door mijn team Hoogeloon 4 goed opgevangen.

Wat is jouw positie en taak binnen je team?

Mijn positie is momenteel centraal op de bank, door me voet kan ik nog niet voetballen. Mijn taak is er eigenlijk niet, maar probeer te helpen waar nodig is.

Welke trainer of coach is je het meeste bijgebleven en waarom?

Dat is toch wel mijn vader in de F en E. Altijd zo fanatiek en altijd met het spelletje bezig. Hij wilde altijd de beste zijn en toen met 2 kampioenschappen in een jaar, voor en najaar kampioen, was dat aardig gelukt.

Om wie of wat heb je rond het voetbal het meest gelachen?

Dan denk ik toch wel om Cas Graat in de thuiswedstrijd tegen Casteren. Hij was spierwit van de kater, ogen half dicht, maar toch kreeg ie het voor elkaar om een goal te maken van een kleine 25 meter. Zijn reactie vond ik wel erg mooi: “Dat doe ik nooit geen 2de keer meer”, dat moment is me bij blijven hangen.

Wat is je grootste verslaving?

FIFA Ultimate Team is wel een flinke verslaving. Waarom? Ja, je wil toch elk jaar het beste team hebben en daar ben je dan wel veel mee bezig.

Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt? Beschrijf deze

Mijn grootste blunder was op een toernooi bij S.V. Reeshof. We speelde de halve finale en stonde met 1-1 gelijk. De tegenstander kreeg een corner en ik liep mee terug de verdediging in om die bal weg te koppen, maar kreeg de bal verkeerd op me hoofd en kopte hem over de eigen keeper de eigen goal in.

Hoogtepunt als voetballer:

Hoogtepunt als voetballer was het jaar met me vader als coach in F/E. Toen ging alles goed, 2x kampioen en toernooi gewonnen. Denk dat dat wel een mooi hoogtepunt is.

Dieptepunt als voetballer:

De eigen goal die ik net heb beschreven is toch wel een dieptepunt. Kon op dat moment wel echt door de grond heen zakken.

Sterke punten als voetballer:

Mijn sterke punt als voetballer is dat ik anderen help als ik in de aanval sta en zie dat ze het op het middenveld of achterin moeilijk hebben. Dan pak ik graag de meters op om te gaan helpen.

Zwakke punten als voetballer:

Mijn zwakke punt is toch wel verliezen. Ik wil ten koste van alles een wedstrijd winnen en er weer 3 punten bij kunnen schrijven.

Meest onderschatte voetballer?

Dat is Owusu van Willem II. Ik dacht dat die kerel er niet veel van kon, maar een tijdje verder is het toch een hele belangrijke speler geworden.

Meest overschatte voetballer?

Robin de Ruiter. Voor zijn tijd dat ie naar Willem-II kwam was het een top keeper. Verwachting was daarom ook best hoog. Eenmaal onder de lat bij Willem II bakte ie er weinig van.

Meest bijzondere blessure waar je ooit last van hebt gehad?

De bijzonderste blessure die ik heb gehad is toch wel de breuk in me middenvoetsbeetje. Na een ongelukkige tik tegen me enkel van Cas Graat zwikte ik me voet om. Daardoor brak ik me middenvoetsbeentje en dat bij de 1ste training als team samen.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Boven aan me bucketlist staat toch wel het tripje naar Amerika om daar weer me familie op te zoeken.

Doe jij vrijwilligerswerk binnen V.V. Hoogeloon? Zo ja, wat? Zo nee, wat zou je eventueel willen doen binnen onze vereniging?

Nee ik doe nog geen vrijwilligerswerk. Wat ik wel wil doen is als er met een activiteit dingen geregeld moeten worden om dat mee te regelen.

Wat zou je willen veranderen/organiseren als je één dag de baas zou zijn bij V.V. Hoogeloon?

Ik zou dan een groot voetbaltoernooi organiseren met de jeugd en senioren teams door elkaar, zodat iedereen lekker met elkaar kan voetballen.

Grootste irritatie rond het voetbal?

Wanneer er in het veld niet gecoacht word naar elkaar. Ik vind dat wel irritant als er een man in je rug aankomt en het word niet geroepen.

Welke voetbaldroom zou je nog willen verwezenlijken?

Jaa das niet zo moeilijk. Kampioen worden met Hoogeloon 4!

Idool:

Mijn idool is Neymar. Hoe snel en behendig hij met een bal om kan gaan tijdens een wedstrijd vind ik steeds weer gaaf om te zien.

Levensmotto:

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik vind dat je van elke dag een feestje moet maken.

Favoriet vakantieland:

Mijn favoriete vakantieland is Italië. Vind dat land zo mooi en de mensen daar erg gastvrij. Erg prettig om daar op vakantie te gaan.

Lievelingsgerecht:

Mijn lievelingsgerecht is dan ook Italiaans. Een pasta carbonara kun je me wel wakker voor bellen, al ben ik ook niet vies van een goed stuk schnitzel.

Favoriete film en muziek:

Muziek: My little lady

Films: Een favoriete film zou ik zo niet weten, kijk niet echt veel films.

Wil je verder nog iets kwijt?

Ik hoop een mooie sportieve tijd te krijgen bij Hoogeloon, maar dat zou zeker wel goed komen!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!