Club klusdag

Klusdag 2019 V.V. Hoogeloon. Vele handen maken licht werk.

Wij zijn er klaar voor!

Met ca. 70 leden, vrijwilligers, mannen en vrouwen, van jong tot minder jong, is er op zaterdag 17 augustus 2019 geweldig veel werk verzet om ons sportpark weer op en top klaar te maken voor een nieuw seizoen amateurvoetbal. Trots zijn we op de manier waarop iedereen zich heeft ingezet voor het opknappen van ons sportpark. Wij denken dat menige vereniging zich mag verheugen op deze samenwerking. We hebben alle ramen van onze accommodatie gepoetst, van binnen en buiten, er zijn lijnen gezet op de velden, doelen, reclameborden dug-outs en de tribune zijn gepoetst. Het materialenhok, de bestuurskamer, kantine en andere ruimtes zien er weer (bijna) als nieuw uit. Kortom, we zijn klaar voor het volgende seizoen.

Namens het bestuur willen we iedereen bijzonder bedanken die heeft meegeholpen aan het op pimpen van ons sportpark.

Bestuur V.V. Hoogeloon