Apps

Momenteel zijn er 3 apps beschikbaar om informatie m.b.t. het voetbal op te vragen.

Bij alle apps geldt dat programma’s (en uitslagen) nog niet bekend zijn en dus pas zichtbaar zijn tijdens de competitie.

VoetbalAssist

Dit is de app die gekoppeld is aan onze eigen website
Hierop zijn programma, uitslagen en met name afgelastingen van trainingen en wedstrijden te zien.
Tevens zijn ook de nieuwsberichten die we op de website plaatsen zichtbaar via deze app.

Voetbal.nl

Hierbij moet je eerst geregistreerd zijn via de site ww.voetbal.nl. Daarna kan je via de app inloggen. Via deze app kan je diverse teams instellen waarvan je programma, uitslagen en standen wil inzien.

Ook bekerwedstrijden zijn hierop te zien. Je moet dan wel even de juiste competitie selecteren. Ondanks dat het programma nog niet definitief is kan je hier al wel zien in welke klasse ieder team voorlopig is ingedeeld en wie de tegenstanders zijn. Ook voor de beker is dat al zichtbaar

Wedstrijdzaken

Dit is een nieuwe app en wordt gebruikt om de Digitale Wedstrijd Formulieren mee af te handelen. Hiervoor hoeft dus niet meer in sportlink ingelogd te worden door leiders maar dit kan gewoon via de smartphone.

Deze app is ook prima te gebruiken voor ieder actief lid (of ouder). Hierbij moet je inloggen met het e-mailadres waarmee je in sportlink (administratie V.V. Hoogeloon) bekend bent. De app weet dan in welk team je staat en laat hiervan het programma en uitslagen zien. Tevens kan je hier je gegevens aanpassen welke bij V.V. Hoogeloon bekend zijn. Dus mocht je verhuisd zijn of een andere mobiel nummer, dan kan je hier je gegevens aanpassen en is het meteen verwerkt in onze administratie.

Let op!

Wij communiceren naar onze leden via deze website en daarmee dus ook via de app Voetbalassist.

Daarom is de info die op de website staat bindend en staat boven de info welke op de andere apps beschikbaar is. Raadpleeg bij onduidelijkheid dan ook altijd de website. Over de info op de andere apps hebben wij namelijk geen/minder invloed.

Uiteraard wordt ook wekelijks informatie verstrekt via het huis-aan-huis-blaadje 't Hoogeloontje.