Vacatures

Horecamedewerker

15-10-2021

Ben jij onze nieuwe kantinekoning(in)?

V.V. Hoogeloon is voor het komende seizoen op zoek naar nieuw talent voor achter de bar en in de keuken. Wij zijn op zoek naar spontane toppers (M/V) die samen met ons de kantine van V.V. Hoogeloon de gezelligste van De Kempen willen maken!

Onze kantine is op donderdagavond van 20.00 uur tot uiterlijk 01.00 uur geopend. Op de zondagen zijn we de hele dag open en werken we in ploegen.

Wat ga je zoal doen?

Barpersoneel (>16 jaar):

Onze bartoppers zorgen ervoor dat niemand wat te kort komt door mensen van een hapje en een drankje te voorzien. Denk aan de koffie klaarzetten, zorgen dat de koeling netjes is aangevuld of een koud biertje tappen voor de dorstige sporters die vervolgens bij jou kunnen afrekenen.

Keukenpersoneel (>14 jaar):

Onze keukenkampioenen zorgen ervoor dat niemand in de kantine honger hoeft te lijden. Je maakt de lekkerste tosti’s en worstenbroodjes, maakt diverse belegde (stok)broodjes, bakt overheerlijke snacks en warmt de soepen op. Mensen rekenen vervolgens bij jou af en hebben hun buikje rond.

Wat bieden we?

Je komt terecht in een gezellig jong team met gemotiveerde mensen. Je beschikt over flexibiliteit in je werkdagen en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Ben jij de kantinekoning(in) die wij nodig hebben of heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via facebook.com/vvhoogeloon of door te mailen naar kantinebeheer@vvhoogeloon.nl.

 

Hopelijk tot snel!

 

 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!