Aanmelding Senioren

Wilt u lid worden van V.V. Hoogeloon?

Vul dan onderstaand formulier in. Contributiebedragen zijn hier te vinden: Contributie

Aanmeldingsformulier Senioren

SEPA-doorlopende machtiging. Door het invullen van dit aanmeldingsformulier verleent u de incassant, tot aan wederopzegging, toestemming om de verschuldigde contributie jaarlijks van uw rekening af te schrijven.Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Voor binnenlandse betalingen heb je geen BIC-code nodig.

V.V. Hoogeloon is als vereniging enorm afhankelijk van vrijwilligers die de club mee draaiende houden en we zijn hier dan ook continue naar op zoek.
Zouden wij u mogen benaderen om te bespreken of hier mogelijkheden liggen?

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, activiteiten, aanbiedingen etc. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen, beeldmateriaal van u op SOCIAL MEDIA EN WEBSITE plaatsen. Graag aangeven waar u toestemming voor geeft.
De toestemming geldt alleen voor de hieronder aangevinkte keuzes. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging opnieuw om toestemming en u mag deze toestemming op elk moment intrekken.
Voor meer informatie, zie https://www.vvhoogeloon.nl/577/avg/

* = verplicht