V.V. Hoogeloon - Activiteiten - Mascotte

Mascotte

Ieder seizoen is er bij een thuiswedstrijd van Hoogeloon 1 een mascotte aanwezig. Als mascotte van het eerste elftal ben je die middag eregast van Hoogeloon 1 en maak je van alles mee. Zo kleed je jezelf om in de kleedkamer van het eerste, doe je mee met de warming-up en tijdens de rust zit je op de bank tussen de spelers van het vaandelelftal.

Het programma voor de mascotte is als volgt:
- Om 14:00 uur ben je aanwezig in de kantine waar je word ontvangen.
- Omkleden in de kleedkamer van het eerste elftal.
- Kennis maken met de spelers en meedoen tijdens de warming up.
- Tijdens de eerste helft zit je in de dug-out en evt. na de balverloting de rest van de eerste helft.
- Je zet je naam en handtekening op de bal die verloot wordt en mag de bal dragen tijdens de rondgang van de lotjesverkoop.
- Tijdens de rust mag jij als mascotte het winnende lotnummer trekken voor de wedstrijdbal.
- Daarna is er de mogelijkheid om de tweede helft af te kijken.

Een volle en bijzondere middag die jij als mascotte mee zult maken. Uiteraard zijn je familie, vriendjes en vriendinnetjes ook van harte welkom! Namens V.V. Hoogeloon wensen we jou een leuke dag!