Bosstraat 85
5555JA
VALKENSWAARD
tel. 040-2014789

De Valk begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al vroeg een kans. Na een kwartier was het Joran Vermeulen die De Valk op 1-0 bracht. Hoogeloon had nog even geluk dat De Valk een opgelegde kans over schoot, maar even later werd het toch 2-0. Hoogeloon had in het eerste half uur weinig in te brengen in Valkenswaard. Na dit half uur was er een kans voor Rob Zanders, maar deze belandde in het zijnet. Twan Peters voorkwam nog een paar doelpunten na goede aanvallen van De Valk. In één van de laatste minuten van de eerste helft schoot Sam de Laat nog bijna raak, maar de doelman van De Valk had een goede redding in huis.

In het begin van de tweede helft leek het iets makkelijker voetballen voor Hoogeloon, maar gevaarlijk werden de blauwwitten niet. Het was zelfs De Valk dat uiteindelijk nog grote kansen kreeg en na een uur spelen was Twan Peters al verslagen, maar voorkwam Tom de Laat nog een doelpunt. Jesse van Gerwen had nog een mooi afstandsschot in huis die naast ging. Hierna waren er nog enkele kansen voor De Valk, maar de eindstand van 2-0 was al in de eerste helft op het scorebord gezet. De Valk doet door deze zege nog volop mee in de titelstrijd. Hoogeloon zal moeten blijven knokken voor elk punt, zodat ze de nacompetitie kan ontlopen. Het blijft een spannende competitie.