Hoogeloon wint met 0-2 van Wilhelmina ‘08 - V.V. Hoogeloon

Hoogeloon wint met 0-2 van Wilhelmina ‘08

Hoogeloon wint met 0-2 van Wilhelmina ‘08

Wilhelmina'08 1 (zon)

0 - 2

Hoogeloon 1

Competitie

2e klasse E

Datum

11 december 2022 14:00

Scheidsrechter

A. Hilgersom

Accommodatie

Sportpark Drakesteyn
Drakesteyn 8
6006AG
WEERT
tel. 0495-536006

Vanuit Hoogeloon vertrokken de blauw-witten met de bus naar Weert. Op deze koude zondagmiddag stond de wedstrijd tegen Wilhelmina’08 op het programma. Omdat basisspeler Tom de Laat nog niet mee kon doen, startte Jordy Bruininx in de basis.

 

Om 14:00 uur gaf de scheidsrechter het startsignaal en trapte Hoogeloon af. Hoogeloon begon aanvallend en in de vijfde minuut kreeg Koen Appels een kans. Zowel Wilhelmina’08 als Hoogeloon hadden matig spel. Na een klein kwartiertje kwam er een kans voor de thuisploeg, maar doelman Twan Peters stond op zijn plek en voorkwam het doelpunt. Hierna volgde er een kans voor Hoogeloon. Hans van der Heijden werd weggestuurd naar de achterlijn, wist de bal net binnen te houden en gaf goed voor, maar de kopbal van Rob Zanders werd geblokt door de tegenstander. In de 25e minuut kreeg Koen Appels een volgende kans maar hij schoot tegen de keeper. Vervolgens kreeg Tom Michielse een schietkans maar ook deze was voor de keeper. Een paar minuten later gaf Koen Appels voor waarna opnieuw een grote kans ontstond voor Rob Zanders. Helaas wist de keeper ook deze weer te pakken. Hoogeloon keeper Twan Peters moest in het 16 meter gebied rondjes lopen om warm te blijven. Vlak voor rust was het dan wel raak voor Hoogeloon. Door een goede assist van Hans van der Heijden kon Rob Zanders de bal binnen schieten, 0-1.

 

Net na rust, in de 48e minuut, gaf Rob Zanders een mooie voorzet welke Jesse van Gerwen kon binnentikken, 0-2. Sam de Laat en Niels Luyten begonnen aan hun warming-up. Tien minuten later werd er een stevige overtreding gemaakt op Tom Michielse, welke met geel werd bestraft. Kort daarna opnieuw een overtreding, ditmaal op Jordy Bruininx, waarvoor ook een gele kaart werd gegeven. In de 68e minuut werd Tom Michielse gewisseld voor Geert Rijnders. Vervolgens kreeg Wilhelmina’08 een kans, maar keeper Twan Peters redde. In de laatste minuten van de wedstrijd volgde twee wissels bij Hoogeloon. Luuk van den Broek werd gewisseld voor Sam de Laat en Hans van der Heijden voor Niels Luyten. Op het laatst ontstond er nog een grote kans voor Sam de Laat, maar de bal ging over het doel. Met een 0-2 stand op het scorebord, en daarmee een overwinning voor Hoogeloon, floot de scheidsrechter af.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!