Locatellistraat 3
5654JB
EINDHOVEN
tel. 040-2520212

Na de nederlaag tegen RPC, mocht Hoogeloon op jacht naar de drie punten in en tegen Gestel. Dat deed het met Koen Adams als keeper, omdat Twan Peters niet fit genoeg was. De eerste helft was van beide kanten zeer slordig en leidde dan ook tot weinig kansen. De grootste kans was voor Gestel, maar dat schot belandde op de paal. De ploegen gingen dan ook naar de kleedkamer met een 0-0 ruststand.

Ook in de tweede helft waren grote kansen spaarzaam aan beide kanten, totdat na een uur spelen Hans van der Heijden diep werd gestuurd. Hij bleef koel, omspeelde de keeper en schoot de 0-1 binnen. Hoogeloon leek op weg naar de overwinning totdat Sjoerd de Laat tien minuten voor tijd een overtreding beging in het strafschopgebied. De scheidsrechter legde de bal op de stip, maar de penalty werd à la Jaap Stam over geschoten. Een paar minuten later was er opnieuw een grote kans op de gelijkmaker, maar de Gestelse kopbal belandde op de paal. Vlak daarna werd de ingevallen Sven Brouwers één op één met de keeper gestuurd, maar dit duel werd gewonnen door de Gestelse doelman. Dat maakte hij twee minuten later echter goed, door in opnieuw een één op één duel met de keeper de bal nu wel binnen te schuiven en zo de eindstand van 0-2 op het scorebord te zetten.