V.V. Hoogeloon - Algemeen

Het Profiel van...

24 oktober 12:45  .meer »

Kooivoetbal 2021

20 oktober 21:15  Voetbalweek jeugd in de herfstvakantie 25 t/m 29 oktober.meer »

Vrijwilligersavond

15 oktober 13:30  .meer »

V.V. Hoogeloon start met “ouderen training”

6 september 18:15  “Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren”. Onder dit motto waren afgelopen zaterdagmiddag rond de klok van 16:30 uur ca. 10 “oud”-leden van onze club hun eerste training sinds lange tijd weer aan het afwerken.meer »

Geslaagde editie jeugdkamp

9 augustus 8:15  Inmiddels is er alweer een week verstreken na het jaarlijkse V.V. Hoogeloon jeugdkamp.meer »

Geen voetbal, toch clubman/-vrouw bij V.V. Hoogeloon

22 juli 19:45  Het bestuur van V.V. Hoogeloon besloot onlangs om het collectief van 135 sponsoren en 50 donateurs de titel clubman/vrouw van het jaar toe te kennen. Een symbolisch gebaar van de club om al die ondersteuners te bedanken voor hun financiële bijdrage aan de club gedurende de voorbije seizoenen, die helaas goeddeels in het teken stonden van de coronapandemie. meer »