Geslaagde editie jeugdkamp

9 augustus 2021 8:15

Inmiddels is er alweer een week verstreken na het jaarlijkse V.V. Hoogeloon jeugdkamp.

De jeugdleden t/m JO15 verbleven dit jaar in De Reehoeve te Bergeijk. Thema van dit jaar was ‘Special forces’. Het was een zeer actieve, sportieve en vooral gezellige week.

Overdags werden verschillende sporten gespeeld zoals voetbal, slagbal en volleybal. Naast het sporten vonden ook tal van activiteiten en spellen plaats zoals de water-zeskamp, het ‘infected verfgevecht’, de knutselopdracht en een heuse militaire drill oefening. En alsof dat nog niet genoeg was stonden er iedere avond ook nog enkele bosspellen op de planning zoals de dropping, de duiktocht en het alom bekende dierengeluidenspel. Op de laatste avond vond ter afsluiting de bonte avond plaats in combinatie met een kampvuur.

Het kamp werd uiteindelijk gewonnen door de Spetsnaz onder leiding van Cis Waterschoot en Rijk van der Linden werd verkozen tot kampkameraad 2021. Ook de eerstejaars kampgangers hadden het uitstekend naar hun zin. Zij waren zelfs iedere dag als eerste uit bed om de leiding en keukenstaf te helpen met het ontbijt!

Al met al kijken we terug op een geslaagde editie van het V.V. Hoogeloon jeugdkamp. Bij deze willen we nogmaals alle deelnemers, vrijwilligers, leiders en keukenstaf bedanken voor een supertoffe week!