Klusdag 2021: Vele handen maken licht werk

9 augustus 2021 7:45

.

Wij zijn er klaar voor! De editie van de klusdag vond dit jaar plaats op 31 juli 2021. Ca. 50 jeugd- en seniorenleden en vrijwilligers hebben deze dag gepoetst, geklust, ramen gewassen, gesnoeid, netten vervangen etc. Deze jaarlijks terugkerende klusdag bij onze club is bijzonder waardevol. Enerzijds om het sportpark weer op en top netjes te maken voor hopelijk een nieuw, coronavrij, voetbalseizoen. En anderzijds is het een gezellige clubdag, waar jong en oud samen aan het werk zijn. Wat noemenswaardig is, is dat een aantal leden van onze JO15 om 9:00 uur aanwezig waren, terwijl ze de dag ervoor terugkwamen van het jeugdkamp. Een week vol activiteiten en weinig slaap. Compliment mannen!

Kortom, we zijn klaar voor het volgende seizoen.

Namens het bestuur willen we iedereen bijzonder bedanken die heeft meegeholpen aan het op pimpen van ons sportpark.

Bestuur V.V. Hoogeloon

IMG_3801a.jpg