Penaltybokaal 2021 groot succes

20 juli 2021 21:15


Na een jaar afwezig te zijn geweest vanwege het bekende coronavirus, was de penaltybokaal dit jaar weer helemaal terug van weggeweest. Waar regen op de loer lag, bleef het de gehele dag droog en konden de keepers de buik nat maken voor ruim 200 pingels.

Om 13:00 uur werd het startsein gegeven en zochten de keepers een goal op. Om beurten bezochten de teams een keeper om per speler drie penalty’s te nemen. Uiteindelijk waren Jibbe Elshof, Ties van Rooij, Rijk van der Linden, Mike Hoogers, Jur van Dommelen, Bram Castelijns en Stijn Castelijns de sterkste van hun team en streden zij in twee finales om de Wim Wouters penaltybokaal. Jur bleek de sterkste in de kleine finale en in een zinderende shoot-out was Rijk te sterk voor Ties.  

Gestopte vrijwilligers werden bedankt door jeugdvoorzitter René Bolte. Een speciaal dankwoord en een bloemetje volgde vanuit het bestuur voor Theo Jacobs en Sandra van den Akker. Theo stopt als leider van JO7 na ruim 20 jaar leiderschap en vele andere vrijwilligerstaken. Sandra heeft het stokje overgedragen als secretaris van het jeugdbestuur. Alle gestopte vrijwilligers enorm bedankt voor jullie inzet!  

Na de finale overhandigde Wim alle mini’s een dik verdiende medaille en kregen de winnaars hun trofee en wisselbokaal. Tom Michielse kroonde zichzelf tot de beste keeper van de dag. In de wandelgangen hadden de overige keepers hier hun vraagtekens bij, maar een hertelling was uiteindelijk niet aan de orde. 

De deelnemers hebben zichtbaar genoten. Namens de vereniging: keepers en organisatie, hartelijk dank! 

Bekijk hier de foto’s. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!