Kerstmixtoernooi de Zomereditie

16 mei 2021 22:15

We hebben gezien de coronamaatregelen helaas moeten besluiten om, voor het tweede jaar op rij, de Kempencup niet door te laten gaan.

In plaats daarvan organiseren we voor JO19, de senioren en de rustende leden het 'Kerstmixtoernooi de Zomereditie!’, met aansluitend een gezellige barbecue bij Café-Zaal D’n Bakker.

Tijdens deze zomereditie van het kerstmixtoernooi zal er gestreden gaan worden om de (nu al) felbegeerde ‘Toon van Beers wisselbokaal’! Ook hebben we voor de wat mindere sterspelers onder ons een geweldig bonusspel! Wat dit inhoudt houden we nog even geheim.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 19 juni. We verwachten de deelnemers om 13:00 uur op het voetbalveld, waarna we om 13:30 uur van start gaan met de eerste wedstrijden. Uiteraard zijn er voldoende pauzes tussendoor om even uit te puffen en wat te drinken.

Na het toernooi vertrekken we naar D’n Bakker voor een overheerlijke barbecue.

Omdat we vooraf eerlijke teams willen maken en daarom willen weten hoeveel en welke deelnemers we hebben en wie er gezellig mee komen barbecueën (€ 15,00) willen we graag vragen om je op te geven bij je eigen leider. Als je niet bij een team aangesloten bent kun je ook een mail sturen naar Niels Beerens.

Graag opgeven voor zaterdag 5 juni.

Als de versoepelingen het niet toe laten gaat het ‘kerstmixtoernooi de zomereditie’ niet door en uiteraard vind alles plaats onder de dan geldende coronamaatregelen.

Wij hebben er zin in!

Organisatie ‘Kerstmixtoernooi de Zomereditie’