Coronamaatregelen versoepeld per 3 maart a.s.

1 maart 2021 7:15

.

Beste leden van V.V. Hoogeloon,

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari heeft de regering weer een aantal versoepelingen aangekondigd. Voor sportclubs heeft dit positieve gevolgen.

Vanaf 3 maart mogen personen tot en met 26 jaar weer samen buiten sporten. Dit betekent dat onze seniorenleden tot en met 26 jaar vanaf dan ook weer samen buiten mogen trainen. Wij begrijpen dat dit nog geen ideale situatie is, vooral voor de leden die 27 jaar of ouder zijn.

Onze jeugdleden mochten al trainen en dus nu ook onze senioren leden tot en met 26 jaar. Om dit in goede banen te leiden, hebben we een planning gemaakt, waarin de tijden zijn aangegeven en waarin de diverse teams zijn verdeeld. Omdat de avondklok nog tot tenminste 15 maart geldt, zijn we beperkt in de trainingstijden. Iedereen moet om 21:00 uur namelijk thuis (of binnen) zijn. Een ander punt is dat de veldverlichting nog niet optimaal is. Heijmans is op de hoogte om de verlichting te herstellen, maar we hebben van de gemeente nog geen goedkeuring om Heijmans met een zware vrachtauto over onze velden te laten rijden.

We vragen begrip van onze leden, omdat het zo nog niet optimaal is om te kunnen trainen, maar langzaamaan komt er wat licht in de duisternis. Laten we ons houden aan de regels. We hopen dan volgend seizoen weer in competitieverband te kunnen voetballen.

In onze planning hebben we de normale trainingsdagen vermeld (maandag tot en met donderdag). Mochten er teams zijn die op vrijdag, zaterdag of zondag willen trainen, stuur dan een mail naar seniorencommissie@vvhoogeloon.nl voor seniorenteams en jeugdcommissie@vvhoogeloon.nl voor jeugdteams. Let op, ook op deze dagen geldt tot en met 26 jaar.

De kleedlokalen en kantine blijven tot nader order nog gesloten.

Bestuur V.V. Hoogeloon

Trainingen_na_3_maart_2021.JPG